Vágólapra másolva!
A másodosztályú német labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában a listavezető FC St. Pauli 3-1-re legyőzte a Osnabrück csapatát, ezzel eldőlt, hogy feljutott a Bundesliga első osztályába. Természetesen nem maradt el az ünneplés sem, ami után az ausztrál válogatott Jackson Irvine még a saját esküvőjét is el kellett halasztani.

Az FC St. Pauli vasárnapi sikerével 13 év után után jutott vissza a Bundesligába, a meccs lefújását követően a szurkolók azonnal berohantak a pályára, a játékosok pedig hatalmas ünneplésbe kezdtek az öltözőben. A csapatkapitánya, Jackson Irvine egy gólpasszal vette ki a részét a győzelemből, majd ujjongva bulizott a társaival, sőt honfitársával, Connor Metcalfe-val együtt korsó helyett cipőből itták a sört.

"Ez teljesen hihetetlen. Még soha nem tapasztaltam ehhez hasonlót" – mondta a német Sky Sportsnak az ausztrál válogatott játékos, aki az interjúban elárulta azt is, hogy barátnőjével, Jemillával két nappal később fognak összeházasodni.

Két napig részeg volt a focista

A keddre tervezett esküvő azonban elmaradt. Mint kiderült, a 31 éves középpályás két napig annyira részeg volt, hogy amikor megérkezett Dániába, - ahol a párnak össze kellett volna házasodnia – elfelejtette magával vinni a megfelelő okmányokat.

Jakcson Irvine
Jackson Irvine alaposan megünnepelte csapata feljutását
Fotó: AFP

Irvine párja a közösségi médiában számolt be a nem mindennapi esetről.

Amikor két napja részeg vagy, és elfelejtetted magaddal vinni az útleveledet az esküvődre. Holnap megpróbáljuk újra. Ma úgyis buli lesz

 – írta Jemilla az Instagramon.

Az 55-szörös ausztrál válogatott futballista 2021-ben igazolt a St. Pauli csapatához a skót Hiberniantól, azóta 58 meccsen lépett pályára a német együttesben.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30