Vágólapra másolva!
Wayne Rooney 14 éves fia, Kai a Manchester United akadémiáján csillogtatja tudását, és úgy tűnik, örökölte apja futballtehetségét. A fiatal focista teljesítménye lenyűgözte a szurkolókat, sokan már a jövő sztárját látják benne.

Wayne Rooney 14 éves fia lenyűgözte a Manchester United szurkolóit

A 14 éves focistának volt kitől örökölnie tehetségét, ugyanis Wayne Rooney a mai napig a Manchester United történetének legeredményesebb futballistája az 559 meccsen szerzett 253 góljával. 

A 120-szoros angol válogatott sztár fia a United akadémiáján pallérozódik, ráadásul nem is akárhogyan, hiszen első teljes szezonjában már 56 gólt szerzett a klub színeiben.

Nemrég a közösségi médiában is megjelent róla egy videó, amelyen edzés közben rúgja a nagyobbnál nagyobb gólokat a bal lábas tehetség.

A Manchester United szurkolóit lenyűgözték a látottak, sokan már azzal viccelődtek, hogy a felnőttcsapatban is szerepet kaphatna Rooney fia, tekintve, hogy mennyire gyenge szezont fut a Premier League-ben is csak szenvedő együttes. Az interneten záporoztak a 14 éves focistát dicsérő kommentek, egyesek szerint a tinisztár taníthatna egy-két trükköt Erik ten Hag játékosainak. Íme néhány a legjobb megjegyzésekből:

  • "Van benne valami különleges, meg kell tartanunk őt és a helyes irányba fejlesztenünk". 
  • "Azonnal tegyék be az első csapatba".
  • "2-3 éven belül már a felnőttek között fog játszani".
  • Jövőbeli United-sztár, akárcsak az apja volt régen. De nem szabad még túl nagy nyomást helyezni rá".
FOOTBALL - ENGLISH CHAMP - MANCHESTER UNITED v CHELSEA
A 2021-ben visszavonult Wayne Rooney a Manchester United történetének legeredményesebb futballistája
Fotó: DPPI via AFP (Photo by MATT WEST / BACKPAGE IMAGES Ltd / DPPI via AFP)

A Manchester United számára borzasztóan alakult a 2023/2024-es idény, az együttes már a csoportkörben kiesett a Bajnokok Ligájából, a Premier League-ben pedig két fordulóval a bajnokság vége előtt a nyolcadik helyen áll, így jó eséllyel lemarad az európai kupaindulásról. Erik ten Hag csapata az FA-kupában ugyan döntőbe jutott, ám annak a találkozónak egyértelműen a címvédő városi rivális, a Manchester City az esélyese.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30