Vágólapra másolva!
Fegyveresek nyitottak tüzet egy benzinkútnál az argentínai Rosarióban, és egy kézzel írt cetlin nem éppen bizalomgerjesztő üzenetet is hagytak a helyszínen méghozzá Ángel Di Maríának, a válogatott sztárjának címezve.

Nem mindenki várja vissza Rosarióba Ángel Di Maríát. A 36 éves, 138-szoros argentin válogatott focista, aki annak idején 2005 és 2007 között éppen a patinás Rosario Central csapatában kezdte a karrierjét, a hírek szerint idén nyáron a portugál Benficából (ahol korábban is játszott már 2007-től 2010-ig) visszatér Lionel Messi szülővárosának legendás csapatához.

De, ha hinni lehet a pletykáknak csak azért, hogy valahol eltöltse az időt, mielőtt a következő idény előtt aláír David Beckham csapatához, az MLS-ben szereplő Inter Miamihoz. Ennek pedig nem mindenki örül a Central szurkolói közül, ugyanis mióta nyilvánosságra került a hír, Di María folyamatosan kapja a fenyegetéseket. Legutóbb csütörtök hajnalban történt egy incidens, amikor fegyveresek jelentek meg egy városszéli benzinkútnál és előbb a levegőbe lövöldöztek, majd mielőtt elszeleltek, egy kézzel írt, nem túl kifinomult üzenetet hagytak, miszerint: 

Di María, várunk rád Rosarióban.

A jelek szerint Miamiban Messi igényeinek megfelelően szépen alakul tehát az argentin-barcelonai vegyes válogatott, aminek a jelek szerint pár ezer kilométerrel arrébb nem mindenki örül.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!