Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Vágólapra másolva!
A Brazil Kupa legutóbbi körében a Sao Paulo hozta a kötelezőt: kettős győzelemmel, 5-1-es összesítéssel lépett át az Aguia De Maraba együttesén. Talán ennek magában nem is lenne akkor hírértéke, főleg nem a hazánkban, de a kiscsapat kapusa, Axel Bernardes Lopes a vereség ellenére sem felejti el soha ezt a meccset.

A Sao Paulo már az első találkozón 3-1-es sikert aratott a Serie D-ben szereplő riválisa ellen a kupában, így a visszavágó már csak formalitásnak tűnt.

Axel Bernardes Lopes
Axel Bernardes Lopes elképesző nagyokat védett
Fotó: Reddit

 Az Aguia De Maraba azonban mindent megtett, hogy legalább megnehezítse a Sao Paulo dolgát, ebben főleg Axel Bernardes Lopes járt az élen. 

Axel Bernardes Lopes volt a hős a vereség ellenére

A 31 éves kapus ugyanis annak ellenére kiválóan védett - 8,4-es értékelést kapott -, hogy a csapata ismét 2-0-ra kikapott, így kettős vereséggel búcsúzott a Brazil Kupából. Hogy milyen védéseket mutatott be Axel Bernardes Lopes? 

Erre a legjobb példa a mérkőzés 19. perce, még gólnélküli döntetlen állásnál, amikor gyors egymás után három elképesztő bravúrt is bemutatott, még a hazai játékosok sem akartak hinni a szemüknek. 

Pedig a 190 centiméter magas kapusnak még piaci értéke sincsen az átigazolásokkal foglalkozó Transfermakt adatai szerint, soha nem védett magasabb szinten. A São Leopoldóban született brazil játékos kapcsán így nem túlzás állítani, hogy pályafutása legszebb pillanatait élte át a Sao Paulo ellen. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Mindent egy helyen az Eb-ről