Vágólapra másolva!
A brazil válogatott sztárfocista, Dani Alves édesanyja közzétette a nemi erőszak állítólagos áldozatának kilétét egy videóban, ezért feljelentik.

8-10 év börtön várhat Dani Alvesre

Február ötödikén kezdődik a brazil válogatott futballista, Daniel Alves pere, akit a 2022 végén egy barcelonai szórakozóhelyen elkövetett nemi erőszakkal vádolnak, és ezért 8-10 év közötti börtönbüntetés vár rá.

Dani Alves felesége, Joana Sanz nem bocsátott meg a focistának Forrás: AFP/Justin Tallis

Közben kiderült, hogy a játékos édesanyja,

Lucia a közösségi médiában megosztott egy videót Graciele Queiroz ügyvéddel közösen, és abban felfedte a nemi erőszak áldozatának kilétét

- írja a Bors.

Dani Alves édesanyját is pereli a nő

A mama tovább is ment ezt állítva: a fiatal nő így keres magának hírnevet és pénzt, arról nem beszélve, hogy a fia elleni vádjai hamisak – számolt be a Marca.

A Graciele Queiroz által megosztott dokumentumokban a fiatal nő mindennapi tevékenysége jelenik meg, és a neve is ismertté vált. A szakértők szerint büntetőjogi következményekkel jár, ugyanis a szexuális bűncselekmények áldozatainak névtelenséghez való joga sérthetetlen.

A felperese ügyvédje, Ester García most véglegesíti a feljelentést a videókkal előállók ellen.

A fiatal nő ennek ellenére továbbra is anonimitást kért, a tárgyaláson képernyővel tanúskodik, hogy elkerülje Alves szemkontaktusát.