Vágólapra másolva!
Hétfő este a Vasas a Pécs csapatát fogadta az NB II-ben. A meccset az angyalföldi csapat nyerte 4-1-re, de a meccs nem csak erről marad emlékezetes.

A Vasas simán nyert a Pécs ellen, Tóth Milán mesterhármast ért el, az immár tíz kör óta veretlen fővárosi együttes pedig két pontra csökkentette a hátrányát a már feljutást érő, második helyen álló Győrrel szemben. 

A meccsen a pécsiek játékosa, Szabó Máté végezhetett el egy szabadrúgást, ami után hihetetlen dolog történt. Az állított labdát úgy sikerült eltalálnia, hogy az szó szerint kiszállt a stadionból. Emlékezetes megoldás marad, de Szabó ezt biztosan nem így szerette volna.

 

A Pécs közben a vereség után edzőt is váltott. Kulcsár Árpád a csapat jövőjét és önmaga egészségét egyaránt figyelembe véve közös megegyezéssel távozik NB II-es labdarúgócsapatunk éléről. Kulcsár Árpád munkájára és szakértelmére természetesen továbbra is feltétlenül számítunk, ennek megfelelően a korábbi státuszát betöltve folytatja a klub kötelékében, és újra a PMFC utánpótlás szakmai vezetőjeként dolgozik a továbbiakban - írták a pécsiek.