Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott péntek este (20.45) Törökország ellen lép pályára felkészülési mérkőzésésen a Puskás Arénában. Az MLSZ a közösségi oldalán tette közzé, hogy Szoboszlai Dominikék milyen mezben lépnek pályára.

Piros mezben Szoboszlaiék

Szoboszlai Dominik, magyar válogatott
Szoboszlai Dominikék a törökök ellen játszanak 
Fotó: AFP / AFP/AFP or licensors

Fantasztikus hangulat várható ma este, ugyanis minden jegy elkelt a törökök elleni budapesti felkészülési meccsre. A magyar csapat négy találkozó óta veretlen pénteki riválisával, a török csapattal szemben, ezt próbálja megőrizni Marco Rossi csapata.

Szoboszlai Dominikék piros színű mezben lépnek majd pályra az újabb győzelem reményében - derült ki az MLSZ Instagramra feltöltött fotójából.

"Piros-fehér-zöld szerelésben játszunk ma este" - írta a poszt mellé a szövetség. 


 

A magyar és a török együttes 16. alkalommal csap össze egymással. 

Az eddigi 15 meccsből két döntetlen mellett kilencszer győztek a magyarok, négyszer a törökök, a gólkülönbség magyar szempontból 35-16.

Hazai pályán még jobb a magyarok mérlege, ugyanis nyolc találkozóból egy-egy döntetlen és vereség mellett hatot megnyertek.

A két csapat legutóbb 2020 őszén a Nemzetek Ligája másodosztályát jelentő B divízióban mérte össze a tudását: előbb Szoboszlai Dominik fantasztikus szabadrúgásgólja döntött Törökországban, majd hazai pályán a 2-0-s siker a magyar feljutást jelentette a sorozat élvonalába.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.