Vágólapra másolva!
A La Liga 27. fordulójában a Barcelona hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az Athletic Bilbao ellen. A meccsen Xavi két játékosa, Frenkie De Jong és Pedri is megsérült, utóbbi zokogva jött le a pályáról.

Elképesztően balszerencsés a Barcelona sztárfocistája

A Barcelona számára vezéráldozatokkal járt a hétvégi bajnoki mérkőzés, Frenkie De Jong bokasérülés miatt volt kénytelen lejönni a pályáról, a holland középpályás már a szezon elején is hasonló problémával küzdött. A Barca 21 éves sztárja, 

Pedri szintén elképesztően rosszul járt, a katalán focista egy passz után meghúzódott, majd sírva hagyta el a pályát.

Athletic Bilbao, Barcelona, Pedri
Pedri zokogva jött le a pályáról
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto

A meccs után a Barcelona vezetőedzője, Xavi rossz híreket közölt, ugyanis a csapat orvosai szerint mindkét játékos sérülése súlyosnak tűnik, így ismét hosszú időre kidőlhetnek a sorból.

Pedrinek döbbenetes balszererencséje van a sérülésekkel, a technikás középpályás a 2021/2022-es idény óta már kilenc alkalommal volt sérült, ez idő alatt összesen 71 tétmérkőzést hagyott ki.

A spanyol válogatott sztár - akinek rendszeresen a combhajlító izmával adódnak problémái - a mostani szezonban már harmadszor dőlt ki a sorból, a jelenlegi évadban eddig 15 meccsen nem léphetett pályára.