Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB II 26. fordulójában az éllovas Nyíregyháza 3-0-ra nyert a Mosonmagyaróvár vendégeként. A meccs első gólja egyenesen élményszámba ment, ugyanis Nagy Dominik rögtön a középkezdés után, a félpályáról emelt az ellenfél kapujába.

Villámgyors csodagól az NB II-ben

Egészen döbbenetes jelenetsorral indult a mérkőzés, a középkezdés után Nagy Dominik észrevette, hogy kinn áll az ellenfél kapusa, és fantasztikusan emelte át a félpályáról. 

A Nyíregyháza focistája minden idők egyik leggyorsabb gólját rúghatta, mindössze 2,4 másodperc telt el a labda elrúgásának pillanata és a gól között.

Nagy Dominik a 31. percben is betalált, majd Kovácsréti Márk érintés nélküli szögletgóllal növelte az előnyt, az éllovas bő félóra alatt kiütötte a tabella utolsó helyén álló Mosonmagyaróvárt. 

A Nyíregyháza három nyeretlen bajnoki után győzött újra, 26 fordulót követően 58 ponttal vezeti a tabellát az egyaránt 48 pontos Győr és Vasas előtt.

Az élcsoport állása: 1. Nyíregyháza Spartacus FC 58 pont/26 mérkőzés, 2. ETO FC Győr 48/25 (15 győzelem), 3. Vasas FC 48/25 (13 győzelem), 4. Szeged-Csanád Grosics Akadémia 45/25, 5. HR-Rent Kozármisleny 42/25