Vágólapra másolva!
Alighogy felépült súlyos sérüléséből, ismét hosszú időre kidőlt a Real Madrid belga válogatott kapusa, Thibaut Courtois.

Courtois tavaly augusztusban szenvedett keresztszalag-szakadást, ami miatt hónapokig nem állhatott csapata rendelkezésére. Az elmúlt hetekben már úgy tűnt, hogy a szezon végére visszatérhet, ám épp, hogy elkezdte újra az edzéseket, ismét lesérült. A Marca információi szerint a 31 éves BL-győztes kapus kedden egy szerencsétlen mozdulat után sérült meg, és sírva hagyta el a Real Madrid edzőpályáját. A spanyol klub rövid közleményben tudatta a hivatalos honlapján, hogy az elvégzett vizsgálatok belső meniszkusz szakadást diagnosztizáltak a jobb térdében, emiatt ismét meg kell műteni.

Courtois rendkívül balszerencsés, ugyanis nyolc hónapon belül mindkét térde súlyosan megsérült.

Bár Courtois már korábban jelezte a belga szövetségnél, hogy kihagyja a nyári Európa-bajnokságot, így biztosan nem léphet már pályára az idei szezonban. Pedig nem rég még arról szóltak a hírek, hogy Carlo Ancelotti már a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn is számolhat a nyolc hónapja sérült kapussal. 

A Real Madrid első számú kapusa így a szezon hátralévő részében is az ukrán Andrij Lunyin lesz.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.