Vágólapra másolva!
Mint ismert, Szoboszlai Dominik csapata, a listavezető Liverpool Darwin Nunez 99. percben fejelt góljával 1-0-ra nyert a Nottingham Forest otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának szombati játéknapján. A gól után természetesen hatalmas ünneplés kezdődött, amely közben egy nem mindennapi dolog is történt.

Virgil van Dijk elvette a szurkoló telefonját

A mérkőzésen hiába volt hatalmas labdabirtoklási fölényben a vendégcsapat, a hazaiak előtt is akadtak gólszerzési lehetőségek, azokkal azonban nem tudtak élni. Sokáig a Liverpool sem tudott betalálni, ám az eredetileg nyolcperces hosszabbítás lejárta után az uruguayi 

Nunez egy beívelt labdát a hazai kapuba csúsztatott, ez pedig három pontot ért csapatának.

Liverpool, Szoboszlai Dominik
Hatalmas volt a liverpooli öröm 
Fotó: MTI/AP/Rui Vieira 

A sérülése után visszatérő Szoboszlait a 75. percben cserélte be Jürgen Klopp vezetőedző, és a gól előtt a magyar válogatott csapatkapitánya tekerte középre a szögletet, ami után a Notthingham nem tudott felszabadítani, mert a nigériai Taiwo Awoniyi a saját tizenhatosa előterében elveszítette a labdát.

Darwin Nunez találata után hatalmas ünneplés vette kezdetét a vendégeknél, amelyet a szurkolók is szerettek volna megörökíteni. 

Az egyik drukker olyan pillanatokkal lett gazdagabb, amelyet talán soha nem felejt el, ugyanis a LIverpool csapatkapitánya, Virgil van Dijk elvette a szurkoló telefonját, így közvetlen közelről lett megörökítve az ünneplés.