Vágólapra másolva!
A Los Angeles Galaxy Zlatan Ibrahimovic klasszikus mesterhármasával 3-2-re győzött a Los Angeles FC elleni városi rangadón. A találkozó előtt a svéd szupersztár egy Ferrarihoz hasonlította magát, a meccs után pedig az ellenfél edzőjét elküldte melegebb éghajlatra.

A találkozó után a Los Angeles FC edzője, a korábbi amerikai szövetségi kapitány Bob Bradley hevesen reklamált a játékvezetőnek, a mellette álló Ibrahimovic pedig hanyagol odavetette neki, hogy „b*zd meg, menj haza, te kis ribanc”.

A svéd szupersztár a második mesterhármasát szerezte, mióta 2018 márciusában Los Angelesbe igazolt. Valamit megérezhetett, mert már a rangadó előtt is a rá jellemző szerénységgel nyilatkozott.

„Hogy őszinte legyek, az MLS nem európai szintű.

Ilyen esetekben előfordulhat, hogy a Ferrariból lesz a Fiat, vagy fordítva. Talán ugyanez volt a probléma a svéd válogatottnál is” – mondta Ibrahimovic arra utalva, hogy a nemzeti csapatban egyedül nem tudta megváltani a világot.

Zlatan Ibrahimovic, Los Angeles királya Forrás: LA Galaxy/Twitter

A 37 éves támadó a lefújás után kiemelte, hogy az ilyen rangadókon érzi igazán elemében magát.

„Amikor telt ház előtt játszom, egy ilyen stadionban, az mindig feldob. Óriási adrenalinlöketet kapok.

– tette hozzá Zlatan Ibrahimovic, aki a találkozó után kiposztolt egy képet a közösségi oldalára, azzal a szöveggel, hogy „Én vagyok Los Angeles”.