Vágólapra másolva!
Éric Cantona, a Manchester United legendás játékosa királyt játszik a köztudottan Manchester City-szurkoló Liam Gallagher Once című klipjében.

A United legendája decemberben már posztolt egy videót az Instagramján, amelyben hallható, hogy Gallagher dalát énekli, de akkor még senki sem sejtette a történet folytatását.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

When two Manchester legends meet. « Once » my song of the year! @liamgallagher

Eric Cantona (@ericcantona) által megosztott bejegyzés,

Az Oasis frontembere a klip kikerülése után megírta, nagyon örül, hogy együtt dolgozhatott az utolsó rock'n'roll focistával. Egy ilyen produkció nem mindennapi, ugyanis véleménye szerint a focisták nem kedvelik őt.

Kettejük párosa azért is pikáns, mert Gallagher korábban azt mondta, hogy Cantona és a Manchester United tönkretette a kilencvenes éveit.

25 éve repült bele lábbal egy szurkolóba Eric Cantona - videó

Napra pontosan 25 évvel ezelőtt, 1995. január 25-én rendezték a Premier League-ben a Crystal Palace-Manchester United mérkőzését, amelyen Eric Cantona örökre beírta magát a futball történelemkönyvébe, bár talán nem így szerette volna. Az akkor 28 éves játékos és csapata sorozatban harmadik bajnoki címére pályázott az 1994-95-ös szezonban, miközben több másik együttes számára is első számú közellenség volt.