Vágólapra másolva!
A világ- és Európa-bajnok brit rövidpályás gyorskorcsolyázó, Elise Christie jelenleg pizzafutárként dolgozik az olimpiai álmainak finanszírozása érdekében. Liu Shaolin Sándor exe azonban nem panaszkodik, inkább boldog, hogy új családra lelt.

"Találtam egy új családot" - írta Christie az Instagramon a Pizza Hut munkatársairól.

A 29 éves brit klasszis – aki 2017-18-ban az olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor párja volt – pedig nem akármilyen éremgyűjteménnyel rendelkezik, összesen 18 Európa-bajnoki éremet szerzett, amelyből tíz arany, de háromszoros világbajnoknak is vallhatja magát.

Ha ez nem lenne elég az önéletrajzához, most hozzáadhatja a pizzafutárkodást is.

Christie az Instagramon jelentette be, hogy azért döntött így, hogy finanszírozza a 2022-es olimpiáról szóló álmát. És ez még nem minden,

könyvet ír, ráadásul személyi edzőként és rendőrként is dolgozik. objektum

- írta a klasszis sportoló.

A sok új munkahely oka abból adódik, hogy a Brit Olimpiai Bizottság korábban úgy döntött, hogy több téli sport költségvetését nagymértékben csökkenti,

a rövidpályás gyorskorcsolyától szinte teljes mértékben megvonta a támogatást.

A sportágat ekkor Christie-n kívül jóformán az összes felnőtt versenyző elhagyta. Egy 2019 tavaszi interjúban elmondta, hogy ekkoriban nagyon sokáig antidepresszánsokon élt és még öngyilkossági kísérlete is volt.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!