Sztriptízbárban nézte a BL-döntőt a Chelsea legendás focistája - videó

Oktoberfest 2019 Arts, Culture and Entertainment Celebrations Meadow Oktoberfest Horizontal CUSTOMS
22 September 2019, Bavaria, Munich: Oktoberfest 2019, Soccer player Michael Ballack celebrates in the Beetle Tent at the Almauftrieb. The largest folk festival in the world lasts until 6 October. Photo: Felix Hörhager/dpa (Photo by Felix Hörhager / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Bayern München és a Chelsea korábbi ikonja, Michael Ballack egy sztriptízbárban nézte a Bajnokok Ligája döntőjét.

Mivel a portói Dragao Stadionban csak 16500 néző tekinthette meg a Bajnokok Ligája döntőjét, ezért aki nem tudott bejutni, az kénytelen volt más helyszínt választani. Elképzelhető, hogy a 98-szoros német válogatott középpályás, a 2012-ben visszavonult Michael Ballack is így járt.

A korábbi remek futballista mindenesetre nem a legátlagosabb helyet választotta a Manchester City-Chelsea mérkőzés megtekintésére, ugyanis egy sztriptízbárban a telefonjáról nézte a BL-finálét.

A rövid videofelvételen látható, hogy a lenge öltözetű hölgyek nem igazán hozták lázba az egykori labdarúgót, aki a látványos show ellenére csak a mérkőzésre koncentrált. A meccs végül Ballack számára jól végződött, hiszen korábbi csapata, a Chelsea - amelyben 4 éven át játszott - 1-0-ra legyőzte a Cityt, és története második BL-címét szerezte meg.