Megkötözték a BL-győztes focistát, majd azzal fenyegették, hogy levágják az ujjait

fbl Horizontal
Ashley Cole jelenleg Frank Lampard segítőjeként dolgozik az Evertonnál
Vágólapra másolva!
Ashley Cole-t, a Chelsea korábbi angol válogatott védőjét 2020 januárjában egy rablóbanda megtámadta az otthonában, miközben az élettársa és a gyerekei is a házban tartózkodtak. A talksport beszámolója szerint a korábbi BL-győztes védőt megkötözték egy kábelkötegelővel, és azzal fenyegették, hogy levágják az ujjait, ha nem teljesíti a követeléseiket.

2020 januárjában egy egy balkáni banda betört a 107-szeres angol válogatott focista villájába, és azzal fenyegették meg, hogy megkínozzák a családja szeme láttára. Ashley Cole-t álruhát viselő rablók vették célba, akik hátrakötötték a kezét, majd ékszereket és órákat követeltek tőle.

Cole és az élettársa, Sharon Canu éppen filmet néztek, amikor figyelmesek lett a rablók érkezésére. A focista párjának azonban sikerült elbújnia egy szekrénybe, és onnan tárcsázta a rendőrséget. Azonban a rendőrök megérkezéséig a rablók térdre kényszerítették Cole-t, mindezt a családja szeme láttára, ráadásul úgy, hogy megkötözték egy kábelkötegelővel. Nem mellesleg az egyik rabló azzal fenyegetőzött, hogy levágja a korábbi focista ujjait.

Ashley Cole jelenleg Frank Lampard segítőjeként dolgozik az Evertonnál Forrás: AFP/Michael Regan

Cole kezét az akció végén Febreze szagtalanítóval is leöntötték a rablók, hogy ne maradjon utánuk DNS-bizonyíték, ezt követően pedig a hatfős csoport elmenekült a korábbi sztárjátékos Surrey állambeli otthonából, amikor a rendőrség megérkezett.

Az rablás egyik vádlottja a 34 éves Kurtis Dilks, akit azzal vádolnak, hogy a bandájával betört a korábbi balhátvéd otthonába, majd ékszereket, mobiltelefonokat és egy BMW kulcsot loptak el.

Dilkset azzal is vádolják, hogy Tottenham korábbi középpályásának, Tom Huddlestone-nak otthonát is kirabolta egy jól megtervezett akció során, amikor Huddlestone éppen egy meccset játszott.