Alig szabadult a börtönből, máris újabb botrányba keveredett Boris Becker

Boris Becker Court Case In London Boris Becker England Great Britain Lilian De Carvalho Monteiro London Southwark Crown Court UK United Kingdom arriving bankrupcy judiciary legal proceeding legal system Former tennis star Boris Becker Elias Balthasar Beck
LONDON, UNITED KINGDOM - APRIL 08, 2022: Former tennis star Boris Becker (C), his partner Lilian De Carvalho Monteiro (L) and his son Elias Balthasar Becker (R) arrive at the Southwark Crown Court as the jury is expected to continue to deliberate on the verdicts in Boris Becker's trial over allegedly concealing assets, including medals, Wimbledon trophies and properties from bankruptcy trustees on April 08, 2022 in London, England. (Photo by WIktor Szymanowicz/NurPhoto) (Photo by WIktor Szymanowicz / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A hatszoros Grand Slam-győztes teniszező beperelte Cathy Hummelset, Mats Hummels októberben elvált feleségét – írta a sportal.blikk.hu.

A 34 éves nő azután váltotta ki Becker haragját, hogy egy podcastban Matze Knop komikussal közösen évértékelőt tartott. Cathy Hummels amiatt dühöngött, hogy az ismert emberekkel kevésbé szigorúan bánnak akkor is, amikor nem szolgálnak rá. Az egykori német teniszezőt ugyanis áprilisban ítélte egy londoni bíróság két és fél év szabadságvesztésre, azon a címen, hogy szándékos fedezetelrejtéssel igyekezett megakadályozni adósságkötelezettségeinek behajtását, és ezzel megsértette a brit csődeljárási törvényt. Ám mindössze nyolc hónap után, decemberben kiengedték Beckert a börtönből.

„Sajnálom, de azt kell mondanom,

és ez most nagyon komolyan mondom – nyilatkozta Cathy Hummels. – Mondjuk ki egyértelműen: súlyos bűn, amit tett, jogos volt, hogy lecsukták, és ugyanúgy a börtönben kellett volna maradnia, mint bárki másnak, aki ilyet tett, csak éppen nem híres ember..."

Az is felbőszítette Mats Hummels exfeleségét, hogy szerinte idő előtti szabadulása után

az egyik televíziós csatorna egy exkluzív interjúért 200 millió forintnak megfelelő összeget is fizetett Beckernek. A nyilatkozatok miatt az egykori teniszező feljelentette Cahty Hummelst,

de a sajtóban egyelőre nem reagált a vádakra – ami annak is lehet köszönhető, hogy a közösségi médiában közzétett bejegyzése alapján éppen São Tomé és Príncipén pihen.