Shakira őszinte vallomása Piquéről: így hullott szét a popsztár élete a megcsalás után

Shakira, Piqué
FC Barcelona's defender Gerard Pique (R) and his wife Colombian singer Shakira attend the 2014 FIBA World basketball championships quarter-final match Slovenia vs USA at the Palau Sant Jordi arena in Barcelona on September 9, 2014. AFP PHOTO / LLUIS GENE (Photo by JOSEP LAGO / AFP)
Vágólapra másolva!
A kolumbiai popsztár, Shakira őszintén beszélt a Barcelona exfocistájával, Gerard Piquével való szakításról, na meg arról, hogyan hullott szét körülötte a világ a szétválás után. Az énekesnő Enrique Acevedo mexikói újságírónak beszélt arról, hogy azért volt különösen fájó a szakítás, mert hűtlenség miatt történt.

Shakira fontosnak tartja, hogy a nők elmondhassák történeteiket és támogassák egymást - írja a Marca.

„Mindig kötelességemnek éreztem, hogy a dalaimon keresztül hangot tudjak adni az érzéseimnek, és 'kölcsönadjam' azoknak, akik nem tudnak beszélni" – mondta Shakira.

- Nagyon fontos a nők számára az egymástól kapott támogatás. Ahogy Madeleine Albright, az Egyesült Államok külügyminisztere mondta: van egy hely a pokolban azoknak a nőknek, akik nem támogatják a másikat."

Shakira a szakítós daláról elmondta, ez

egy nyers kifejezés annak, amit az egykori futballistával való szakítása után érzett.

Azt is elárulta, milyen hatással volt rá, hogy egy pár élete szétesik és véget ért egy boldog család álma.

Gerard Piqué és Shakira egykor boldog pár voltak Forrás: AFP/Josep Lago

„Az volt az álmom, hogy olyan családom legyen, ahol a gyerekek együtt élnek az apukájukkal és anyukájukkal. Nem minden álom valósul meg az életben,

de az élet megtalálja a módját, hogy valahogy kiegyenlítsen. Engem a két csodálatos gyerekkel kárpótolt, akik minden nap szeretettel töltenek fel engem és én is őket" - árulta el az énekesnő, aki hozzátette, hogy

az a mese, amelyben egy nőnek férfira van szüksége, hamis.

Shakira arról is beszélt, hogyan kell rendbe hoznia az életét, és már nem függ érzelmileg Piquetől.

- mondta. „Szerelmes voltam a szerelembe. Mára sikerült megértenem a történetet egy másik szemszögből is.

Már úgy érzem, elég vagyok magamnak. Magamra vagyok utalva, és van két gyermekem is, akik tőlem függenek, ezért erősebbnek kell lennem egy oroszlánnál is."

Hozzátette, a zenéi arra is jók, hogy kiengedjem a gőzt, és a Bizarrappal - argentin DJ és lemezproducer - való közös munka nagyszerű segítség volt a gyógyuláshoz.

"Azt hiszem, egészen más helyen lennék, ha nem lett volna lehetőségem kifejezni magam ezzel a dallal."

Shakira a közelmúltban kiadott egy másik dalt egy kolumbiai előadóval, Karol G- vel is, amely szintén érinti a szakítását.