Vágólapra másolva!
Nem túlzás azt állítani, hogy az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United büszkélkedhet a világon a legtöbb híres szurkolónővel, olyan sztárok rajonganak a klubért, mint például Julia Roberts, Miley Cyrus, Rihanna, vagy éppen a világhírű pornósztár, Jenna Jameson, akit a "pornó királynőjének" is neveznek. Persze nem csak a manchesteri klubot imádják a dögös bombázók, a világ minden táján lehet találni olyan vadító szépségeket - Salma Hayek, Keira Knightley, Ivana Knöll, vagy Jennifer Lopez, akik megbolondulnak a kedvenc klubjukért. Jöjjenek tehát a világ leghíresebb és legszexibb szurkolónői.

A szexi manchesteri különítmény

Rihanna

A világ egyik legnagyobb futballklubjaként nem meglepő, hogy a Manchester United híres szurkolók egész sorával büszkélkedhet.

A pornósztároktól az énekeseken és tévés személyiségeken át Hollywood "krémjéig" rajonganak a Unitedért.

A kilencszeres Grammy-díjas barbadosi énekesnő, divattervező, üzletasszony,

Rihanna is a United-rajongója a hírek szerint.

A celeb 2013-ban nagy feltűnést keltett egy manchesteri utazása során, amikor piros szoknyában járta a várost, ezzel utalva, hogy nem a City mellett teszi le a voksát.

Annyi biztos, hogy Rihanna szereti a pirosat Forrás: Mirror

Az angliai turnéján úgy nyilatkozott, hogy a Manchester „nagyon közel állt a szívemhez".

Viszont azóta az MU-rajongást az Arsenalnál megcáfolták és egy videóval bizonyították, hogy bizony Rihanna "Ágyús."

"Emlékeztetni akartam benneteket, hogy Rihanna százszázalékig Arsenal-szurkoló" - írta a videó mellé a klub.

Ember legyen a talpán, aki ezen el tud igazodni.

Jenna Jameson

A pornólegenda Jenna Jamesont

a világ leghíresebb felnőtt előadóművészének nevezték korábban, ráadásul nagy Manchester United-szurkoló is.

A 48 éves sztár 1993-tól szerepel erotikus filmekben. Több mint 20 díjat nyert, bekerült az AVN magazinba és a X-Rated Critics Organizationban (amerikai felnőtt szórakoztatóipar íróiból és szerkesztőiből álló csoport, akik minden évben díjakat adnak át az iparágon belül elért eredmények elismeréseként) is.

2015-ben például próbált jegyet szerezni egy szezon előtti barátságos mérkőzésre, ám kételkedtek benne, hogy a csapat miatt menne ki.

Megkérdezték tőle, hogy igazi szurkoló-e, amire így válaszolt: "Igen, persze! Óriási rajongó."

Miley Cyrus

Az amerikai énekesnő, színésznő és dalszerző, Miley Cyrus - aki a Disney csatornán a Hannah Montana című filmsorozattal lett ismert -

2014-ben a birminghami turnéja során azzal keltett nagy feltűnést, hogy MU-mezben sétálgatott.

Bár kabátot vett a mezre, a manchesteri mezt tisztán lehetett látni. Az MU akkor még a hivatalos Twitter-fiókján is foglalkozott az esettel, a rajongók tréfásan meg is kérdezték, hogy az énekes helyet kaphat-e a csapatban.

Gemma Atkinson

Az angol influencer, színésznő, rádiós műsorvezető és egykori glamour modell, Gemma Atkinson akkor szeretett bele a Manchester Unitedbe,

amikor 2007-ben összejött a legendás, Cristiano Ronaldóval.

A Hollyoaks egykori sztárja korábban elárulta, hogy sok pénzt ajánlottak neki, hogy mindent eláruljon a kapcsolatukról, de ezt visszautasította. Gemma Atkinson egyébként az Everton és Brentford korábbi játékosával, Marcus Benttel is együtt járt.

Julia Roberts

Julia Roberts számára a United igazi "családi ügy", mivel

már a gyerekei is ugyanúgy rajonganak a manchesteri klubért, mint a színésznő.

Julia Roberts nagy MU-szurkoló Forrás: AFP/Oli Scarff

Az 55 éves Oscar-díjas amerikai színésznő, filmproducer 2017-ben még a klub amerikai edzőtáborában is megjelent, majd

a Real Madrid elleni felkészülési mérkőzésen a helyszínen szurkolt a csapatnak. Nem ez volt az első meccs, egy évvel korábban a Manchester United-West Ham összecsapást az Old Traffordon tekintette meg.

Megan Fox

A Transformers sztárja, Megan Fox is büszke United-szurkoló. A 36 éves amerikai színésznő, modell rendszeresen hordja a klub címerével ellátott ruhákat.

Amikor még feltörekvő színésznő volt, Javier 'Chicharito' Hernandez volt a kedvence, a mexikói támadót ábrázoló pólóban pózolt.