Így élvezi a nyaralást a szuperszexi barátnőjével Haaland - fotó

Manchester City FC v FC Internazionale - UEFA Champions League: Final Soccer Istanbul FC Internazionale Manchester City FC UCL Ataturk Olympic Stadium Final Game Union of European Football Associations Erling Haaland Manchester City Isabel Haugseng Johans
Erling Haaland of Manchester City poses with his girlfriend Isabel Haugseng Johansen at the end of the UEFA Champions League final match between Manchester City FC and FC Internazionale at Ataturk Olympic Stadium, Istanbul, Turkey on June 10, 2023. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester City BL-győztes sztárja, Erling Haaland Saint-Tropez-ben tölti a vakációját a szexi barátnője társaságában.

A norvég sztárcsatár és dögös barátnője, Isabel Johansen aktív pihenéssel töltik a szabadságukat a Franciaországban található Saint-Tropez-ben.

A fiatal pár nemrég Haaland csapattársa, Aymeric Laporte esküvőjére volt hivatalos, az eseményt követően pedig többek között wakebordozással múlatták az időt a tengerben.

A Manchester City sztárjának 19 éves barátnője még Haaland hosszú haját is befonta, hogy a focistát semmi se zavarja a gondtalan kikapcsolódás közben.

Haaland az előző idényben a Manchester City játékosaként triplázott, a Premier League-t, az FA-kupát és a Bajnokok Ligáját is megnyerte. A norvég sztár kiváló szezont zárt, minden sorozatot figyelembe véve 61 meccsen 61 gólt lőtt a 2022/2023-as évadban.