Elképesztő ajánlatot kapott egy forró éjszakáért a világ legszexisebb focistanője

Alisha Lehmann, labdarúgás, Aston Villa
Alisha Lehmann nagyon népszerű, az Instagramon már több mint ötmillióan követik
Vágólapra másolva!
Elképesztő ajánlattal bombázta Alisha Lehmannt, a világ legszexisebb női focistájának tartott svájci szépséget egy hozzá hasonlóan világhírű férfi kollégája.

Az Aston Villa csapatában szereplő 24 éves svájci szépség egy közeli barátja, Shirin David rádióműsorában mesélte el a meghökkentő történetet.

Ezek szerint Lehmann éppen Miamiban volt, ahol egy klubban a barátaival találkozott, amikor üzenet érkezett a mobiljára, amit ugyan elolvasott, de nem válaszolt rá. Ismerte a feladót, akivel ugyan szemtől szemben még nem találkozott korábban, de miután világhírű focistáról van szó, nem meglepő, hogy tudta kitől érkezett az üzenet.

A hódoló azonban nem hagyta annyiban, Alisha Lehmann testőrére is ráírt, aki megmutatta az üzenetet védencének.

"100 ezer eurót fizetek Alishának egy éjszakáért"

- állt a gáláns üzenetben. A közel 40 millió forintos ajánlatra azonban olyan választ adott Lehmann kisasszony, hogy azt nem tette volna ki az ablakba a híres focista, ha személyesen közli vele.

- mondta a rádióban Alisha.

És még itt sem volt vége a sztorinak, mert a focista ezt követően az ügynökén keresztül próbálta Lehmann közelébe férkőzni, aki szinte már könyörgött a sváci szépségnek, hogy legalább válaszoljon valamit.

"Az a helyzet, hogy még mindig meg vannak az üzenetei. Kicsit hülye a srác..." - zárta le nevetve a történetet Alisha Lehmann.