Vágólapra másolva!
Újabb szexbotrányba keveredett Neymar, akivel hivatalosan is szakított a párja, Bruna Biancardi. A hírek szerint a szakítás háttérben az áll, hogy a brazil sztárfocista egy pornómodellel flörtölt titokban.

Alaposan rá jár a rúd a brazil válogatott gólrekorderére, hiszen alig egy hónapja szenvedett súlyos sérülést, amivel valószínűleg véget ért a szezonja is, most pedig komoly botrányba keveredett. Ugyan Neymar és a modellként tevékenykedő Bruna Biancardi közös gyermeke október elején született meg, a pár azonban már nincs együtt, és ezt hivatalosan is bejelentették a felek a közösségi médiában.

Neymar nagy bajba került, kidobta a barátnője Forrás: AGIF via AFP/Gil Gomes/AGIF/Gil Gomes

A brazil modell az Instagram-sztorijában többek között azt is elárulta, hogy a közös gyermeküket együtt fogják felnevelni, és semmiben sem fog hiányt szenvedni.

- írta Bruna Biancardi, akinek a legszexibb képeiből készült galériánkat itt nézheti meg.

Neymar meztelen képeket akart

A The Sun beszámolója szerint a szakításra azért került sor, mert Neymar viszonyt folytatott a felnőtt filmekből ismert pornósztárral, Aline Fariasszal. A botrányt az OnlyFans-modellként is dolgozó Farias robbantotta ki azzal, hogy képernyőfotókat és erotikus hangvételű üzeneteket szivárogtatott ki, amiket állítása szerint az al-Hilal támadója küldött neki.

A brazil pornósztár azt állítja, hogy Neymar meztelen képeket kért tőle mindössze hetekkel azután, hogy barátnője, Bruna Biancardi életet adott a kislányuknak.

A beszélgetés azzal kezdődött, hogy Neymar megkérdezte: Vannak meztelen képek?" Erre az Instagramon közel 40 ezer követővel rendelkező nő küldött neki egy linket, és arra kérte Neymart, hogy mondja meg, mit gondol a képekről, de Fariának még azt is el kellett magyaráznia, hogy pontosan hogyan lehet belépni az oldalára.

A brazil klasszis tagadta a vádakat, állítása szerint évekkel korábban történt a beszélgetés.

Nem az első hasonló eset

A Barcelona és a Paris Saint-Germain korábbi támadója 2021-ben kezdett randevúzni Brunával. Alig egy év után szakított a pár, majd Neymar születésnapja előtt nem sokkal kibékültek. Ám egy ideje már terjednek a pletykák Bruna boldogtalanságáról, amire Neymar számos okot adott. A brazil klasszist állítólag rajtakapták, amint két nővel táncolt egy partin, miközben a barátnője terhes volt. Arról is jelentek meg beszámolók, hogy összejött egy színésznővel egy ünnepségen, amelyet a Rio de Janeiro melletti Mangaritiba paradicsomi üdülőhelyen lévő kastélyában rendezett. Ugyan Bruna korábban beleegyezett abba, hogy Neymarnak lehetnek viszonyai más nőkkel, de állítólag csak akkor ha használ óvszert, nem csókolja meg a szeretőit, és mindez nem kerül nyilvánosságra. Vélhetően most telt be a pohár a brazil modellnél.