Vágólapra másolva!
A Chelsea legendás focistájának, a francia világ- és Európa-bajnok Frank Leboeufnek csodaszép lánya van, aki modellként keresi a kenyerét. A 33 éves Jade Leboeuf november végén ünnepelte születésnapját, a jeles eseményen pedig rendkívül merész ruhában parádézott.

Jade Leboeuf rendszeresen megvadítja rajongóit szexi öltözékeivel, nemrég pedig azzal sokkolta őket, hogy egy pimasz fotó kedvéért szinte teljesen vetkőzött.

A 33 éves szépség a nemrég közzétett egy fotódömpinget a születésnapjáról, amelyen egy zöld felsőben látható, amely viszonylag keveset takar a bájaiból.

Jade édesapja Frank Leboeuf öt évet töltött a Chelsea-nél, 1996 és 2001 között 203 meccset játszott a londoni csapatban. Ez idő alatt két FA-kupát, egy Ligakupát, egy UEfA-kupát és egy Európai Szuperkupát nyert.

A korábbi világ- és Európa-bajnok focista csodaszép lánya a valóságshow-kban való szerepléseinek köszönhetően vált hírességgé. Több mint 230 000 követője van az Instagramon, influencerként és modellként is komoly sikereket ért el.