Még a szomszédok is milliókat keresnek Messi Miamiba igazolása után

fbl TOPSHOTS Horizontal
Inter Miami's Argentine forward #10 Lionel Messi looks on during the Major League Soccer (MLS) football match between Inter Miami CF and FC Cincinnati at DRV PNK Stadium in Fort Lauderdale, Florida, on October 7, 2023. (Photo by Chris Arjoon / AFP)
Vágólapra másolva!
Nem csak az Inter Miami, de a floridai ingatlanosok is jól jártak Lionel Messi Amerikába igazolásával.

A nyolcszoros aranylabdás világsztár idén nyáron szerződött az amerikai profiligában, az MLS-ben szereplő Inter Miami csapatához. Érkezése után igencsak felpezsdült az élet: egyrészt további sztárok követték, egykori barcelonai játékostársai közül Jordi Alba és Sergio Busquets is David Beckham csapatának játékosa lett (jövőre pedig Luis Suárez is csatlakozik hozzájuk), a Ligák Kupája megnyerésével az első trófeát is megszerezte a csapat, garantált a teltház a hazai meccseken, a jegyárak pedig az egekbe szöktek.

Hálásak lehetnek Messinek a szerencsés szomszédok Forrás: AFP/Chris Arjoon

De, mint azt a Magyar Nemzet írja, nem csak a jegyárak lőttek ki Miamiban. Miután az argentin szupersztár a Bay Colony negyedbe költözött, az ottani ingatlanok iránt is megnőtt az érdeklődés. Az egyik szomszédja, Patrick Bet David elárulta, mióta Messi a környéken lakik, az ő házának értékét 25 millió dollárral többre becsülik.

"Messi a közvetlen szomszédom lett, azóta mindenki ide akar jönni. Ez nagyon biztonságos környék; egy szigeten lakunk, és folyamatosan jönnek ide az emberek a hajóikon, hogy megnézzék a házakat" – nyilatkozta a Vlad TV-nek az üzletember.