Azt hitte a bártulajdonos, hogy gazdaggá teszik a szurkolók, pedig éppen meglopták

Ternana v Bari - Serie B NurPhoto General news Soccer Soccer Match March 19 2023 Serie B Match Bari Italian Serie B Ternana Calcio SSC Bari Libero Liberati stadium Terni Horizontal SPORT STADIUM
Bari fans during the Italian soccer Serie B match Ternana Calcio vs SSC Bari on March 19, 2023 at the Libero Liberati stadium in Terni, Italy (Photo by Luca Marchetti/LiveMedia/NurPhoto) (Photo by Luca Marchetti / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Még olasz viszonyok között is kirívó esetről számolt be egy olasz lap, ami a másodosztályú focibajnokság előző fordulójában történt.

A dél-olasz Bari csapata az ezer kiloémterre lévő északi (Lombardia) Leccóban lépett pályára, és a csapatot jónéhány szurkoló is elkísérte a nem kis túrára. Örült is a Rigamonti-Ceppi stadion bárjának üzemeltetője, mert a hosszú úton megszomjazó vendégek szépen fogyasztottak.

A Bari szurkolói szívesen utaznak Olaszország minden szegletébe Forrás: NurPhoto via AFP/Luca Marchetti/LiveMedia/NurPhoto/Luca Marchetti

Csak akkor verte le a víz a derék üzemeltetőt, amikor a nap végén leszámolta a kasszát: mintegy 600 eurónyi hamis bankjegyet talált ugyanis, írja a Pianetabari.com című lap egy leccói újságra hivatkozva.

A bártulajdonos értesítette a rendőrséget, és ugyan elmondása szerint sok jóra nem számít, de azért a bari klubnak is levelet írt, jóvátételt remélve. Marco Valsecchi leszögezte, hogy a 900 vendégszurkolóval a világon semmi probléma nem volt, a hamis bankók egy 5-6 fő csoport tagjaitól származtak.

A bártulajdonos egyetlen öröme az lehetett a nap végén, hogy a Lecco 1-0-ra megnyerte a meccset.