Vágólapra másolva!
A 29 éves Renee Gracie arról ismert, hogy 14 év után ő lett Ausztrália első teljes munkaidős női szupersportkocsi-versenyzője, még 2013-ban. Azonban miután nehezen tudta megállni a helyét a autosport világában, Gracie a felnőtt tartalmak világában találta meg önmagát.

Állítása szerint havonta tízezreket keres a hatalmas a rajongóinak köszönhetően, akik havonta 12,95 dollárt fizetnek azért, hogy láthassák exkluzív tartalmait. Renee Gracie azonban tavaly visszatért a autosporthoz, és elkezdte összekapcsolni a két tevékenységét.

Renee Gracie óriási pénzeket keres az idomaival
Fotó: reneegracieracing/Instagram

Gracie a napokban feltöltött egy videót, amelyen beszélget egy emberrel, mielőtt beül az autójába. Ezt követően tesz egy villámgyors kört, miközben az eseményeket pedig egy felirat kíséri:

„Tennél velem egy kört?” 

Az egyik rajongója azt írta: „Boldogan fizetnék egy körért." 

Egy másik hozzátette: „Abszolút! Hol írjam alá?"

Gracie egy másik hódolója figyelmen kívül hagyta a szépség kérdését, és a autosportba való meglepetésszerű visszatérését ünnepelte. 

„Annyira örülök, hogy újra élvezed a motorsportot". 

Renee Gracie célja, hogy összekapcsolja a versenyzést és a meztelenkedést
Fotó: reneegracieracing/Instagram

Gracie visszatérése mindenkit meglepett a Supercar világában. Nemrég azonban elárulta, hogy már évek óta tervezgette a motorsportba való visszatérését.

2021-ben kezdtem el tervezni a sportba való visszatérést, ekkor kezdtem el komolyan venni, beszélni az emberekkel és felfedezni, hogy mi minden lehetséges

 - mondta Gracie a GT World Challenge Australiának.

„Nagyon stratégiai szempontok szerint döntöttem, hogy kivel dolgozom együtt, és kivel akarok foglalkozni a visszatérésem során. 

Néhány lehetőség, ami kínálkozott, jó volt, néhány pedig rossz, de a csillagok úgy álltak össze, hogy mindezt összehozzuk. Minden működött és a helyére került, és nagyon boldog vagyok mindenkivel, akivel együtt dolgozom, és aki részese volt ennek az útnak.

 Ez volt a bizonyíték számomra, hogy igen, itt az ideje, hogy visszatérjek a versenyzéshez” – tette hozzá a 29 éves szépség.