Vágólapra másolva!
A brazil Internacional csapatának egyik meccsén Gisele Kümpel riporternő állítása szerint a klub kabalafigurája szexuálisan zaklatta, miután hevesen ölelgette és csókolgatni próbálta.

A német Gisele Kümpel rendszeresen Brazíliában tudósít futballmérkőzésekről, és legutóbb botrányos dolgot tapasztalt az Internacional egyik meccsén, ugyanis állítása szerint a csapat kabalafigurája szexuálisan zaklatta őt. Állítólag a Gremio elleni találkozón a győztes gólt követően a jelmezbe öltözött férfi sokáig ölelgette és csókolgatni próbálta a szőke sportriporternőt.

Odajött hozzám és megölelt. Ugyan maszk volt a fején, de próbált megcsókolni. Hallottam a csók hangját és éreztem az izzadtságát.

A pálya azon részén én voltam az egyetlen nő. Voltak ott más újságírók is, de ő mindezt csak velem csinálta" - árulta el nem sokkal később Kümpel.

A különös eset kapcsán a rendőrség vizsgálatot indított, az Internacional pedig eltiltotta a munkavégzéstől a Saci névre hallgató kabalafigurát, de a jelmezt viselő, borányba keveredett férfi nevét nem hozta nyilvánosságra.