Vágólapra másolva!
Megnősült a Los Angeles Dodgers játékosa, Shohei Ohtani, aki a jelenkor legnagyobb baseball-sztárja.

Ohtani decemberben hétszázmillió dollárral minden idők legnagyobb összegű sportszerződését írta alá az észak-amerikai profi basaball-ligában (MLB) szereplő Los Angeles Dodgersszel. Az Amerikai Liga kétszeres MVP-je, aki dobóként és ütőként is kiváló, nem csak Japánban, hanem világszerte óriási népszerűségnek örvend. Ennek ellenére eddig keveset lehetett tudni a 29 éves, háromszoros All Star-játékos magánéletéről, mivel azt rendre nagy titokban tartotta, miközben tudatosan csak a baseball-karrierjére koncentrál és kerüli a botrányokat, illetve a feltűnést.

Chicago White Sox v Los Angeles Dodgers, Shohei Ohtani
Megházasodott a mindig mosolygós baseball-sztár, Shohei Ohtani
Fotó: Getty Images via AFP

Ohtani aztán csütörtökön a hivatalos közösségi oldalán közzé tett egy bejegyzést, amelyben elárulta, hogy a közelgő szezonrajt előtt komoly változások érték az életében, ugyanis megnősült.

"Minden barátom és rajongóm számára szeretném bejelenteni, hogy 

nemcsak a Dodgers-szel kezdtem új fejezetet a pályafutásomban, hanem a magánéletemben is valakivel a szülőhazámból, Japánból, aki nagyon fontos számomra, és szerettem volna, hogy mindenki tudja: megházasodtam.

 Izgatott vagyok az előttem álló kaland miatt, és köszönöm a támogatásokat” – írta Ohtani japánul az Instagram oldalán, ám párja kilétét titokban tartotta.

Jól mutatja, mennyire közkedvelt Ohtani, hogy a bejelentés után Japánban azonnal vezetőhír volt, hogy megházasodott.
A nem rég könyökműtéten átesett Ohtani jelenleg Arizonában készül az észak-amerikai profi baeaball-liga szezonnyitójára, ám a héten a Chicago White Sox elleni tavaszi edzőmérkőzésen már bemutatkozhatott új csapatában, ahol két hazafutást ért el. Eddigi pályafutása alatt összesen 171 hazafutást ért el – 44-et az előző szezonban. A 29 éves játékos jó úton halad afelé, hogy minden idők egyik legnagyobbjaként tartsák számon. A legtöbb baseball-játékossal ellentétben, akik vagy az ütésre vagy a dobásra specializálódnak, Ohtani mindkettőben egyformán jó, emiatt gyakran hasonlítják a legendás Babe Ruth-hoz.