Vágólapra másolva!
Egy év után szakított egymással Matteo Berrettini olasz teniszező és férfifaló kedvese, Melissa Satta. A 27 éves sportoló nem kívánt túl sok részletet elárulni, de elismerte: akadtak nehézségei a 2023 januárjában kezdődött kapcsolatában. A hírek szerint nem segített a kapcsolaton, hogy a szupermodell szexfüggő.

Matteo Berrettini és Melissa Satta szakított

Matteo Berrettini azonban nem akart az okokról nyíltan beszélni, mindössze ennyit közölt a The Sun tolmácsolásában:

Melissa Satta, Matteo Berrettini
Melissa Satta és Matteo Berrettini már nincsnek együtt
Fotó: AFP / AFP/AFP or licensors

"Melissa Satta és én már nem vagyunk együtt. Annyit mondhatok, hogy

gyönyörű kapcsolatunk volt, és nagyon tiszteljük egymást. Ezen nem megyek túl, mert nem szeretném túlságosan megosztani a magánéletemet másokkal. 

Semmi különös nem történt. Köszönetet kell mondanom neki azért az időszakért, amikor minden nehézség ellenére nagyon intenzíven éltünk együtt."

Melissa Satta szexfüggő és falja a sztársportolókat

Melissa kapcsolata hosszú múltra tekint vissza sportsztárokkal. Viszonya volt az olasz válogatott futballistával, Christian Vierivel, de állítólagos hűtlensége megszakította ezt a románcot. Gyakran találkozott az azóta elhunyt amerikai kosaras Kobe Bryanttel, ami miatt az egykori kosárlabdázó felesége, Vanessa válókeresetet nyújtott be. A 38 éves modell 2016 júniusában házasodott össze a német Kevin-Prince Boatenggel, fiúk, Maddox Prince immár 9 éves - írja a Ripost.

Satta és a focista 2019-ben elvált, majd egy rövid időre újra összejött. Boateng elárulta, Melissa szexfüggő, a szupermodell pedig bevallotta, hogy hiperaktív szexuális életet éltek. Satta kendőzetlenül ezt nyilatkozta:

"Az ok, amiért mindig megsérült, az, hogy 

hetente hét-tíz alkalommal szexelünk. Utálom az előjátékot, egyenesen rá akarok menni. Inkább én vagyok felül azért, hogy irányíthassak."