Vágólapra másolva!
Emma Louise Jones, BBC gyönyörű műsorvezetője folyamatosan bizarr üzeneteket kap a férfi rajongóitól. Azonban az angolok közkedvelt műsorvezetője remekül kezeli az efféle helyzeteket.

A legendás "Match of the Day" című focis műsor házigazdájaként Emma Louise Jones az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb műsorvezetőjévé vált az utóbbi években. A 33 éves szépségnek közösségi médiában hatalmas rajongótábora van, az Instagramon több mint 400 000 követője van.

Emma Louise Jonesnak 413 ezer követője van Instagramon
Fotó: eljonesuk/instagram

Azonban az is előfordul, hogy követői közül sokan lekezelő, bizarr megjegyzéseket tesznek vele szemben. Emma Louise Jones viszont a maga egyedi módján kezeli ezeket, amire ismét jó példát mutatott a közösségi oldalán. 
 

"Csak meg akarom tapogatni az óriási melleidet" - ez az egyik követője írta neki privát üzenetben, melyet aztán BBC műsorvezetője megosztott.

Az üzenet küldő személy személy két nappal később egy újabb üzenetet küldött, melyben annyit írt neki: "kérem"

Emma Louise Jonest folyamatosan megkeresik a kanos rajongói
Fotó: eljonesuk/instagram

Emma Louise Jones mosolyogva fogadta az üzenetet, és néhány nevető emoji kíséretében megosztotta azt. 

A tévés műsorvezető gyakran humorral és szarkazmussal hárítja a bizarr üzeneteket. Az újévi köszöntőjében azt írta, hogy "kevésbé kanos" 2024-et kíván a sok követőjének

Úgy tűnik azonban, hogy sokan még mindig nem hallgatnak rá. 

Emma Louise Jones korábban már viccet csinált saját magából és a testéből, amikor egy podcastban elmondta, hogy korábban olyan kis autója volt, hogy alig volt benne hely, és mikor megérkezett valahova, a kiszálláskor mellei mindig megnyomták a dudát a szűk hely miatt.