Vágólapra másolva!
Karrierje egyik legjobb estéjét akarta megünnepelni, de a biztonságiak résen voltak, és nem hagyták magukat megtéveszteni.

Önfeledt ünneplés helyett kellemetlen pillanatokat kellett átélnie a világ legnagyobb pankrátorszervezeténél, a WWE-nél sztárstátuszban lévő Chelsea Greennek. A gyönyörű pankrátor a hétfői Monday Night Raw elnevezésű gálán lépett szorítóba a Barclays Centerben, majd úgy gondolta, hogy a jól sikerült bunyót megfelelően megünnepli, azaz megiszik egy italt az 5. Sugárúton (Fifth Avenue) lévő patinás Plaza Hotelben, majd megnéz egy Broadway-darabot.

Nos, a program már az első állomáson gellert kapott, ugyanis a biztonságiak kidobták a hotelből.

"Vissza ne gyere! Itt nem játszunk ilyet, tudjuk, hogy mit csinálsz" - kiabálták neki, amiből nem volt nehéz összerakni, hogy prostitutáltnak nézték a valóban feltűnően csinos, de egyáltalán nem kihívóan öltözött sportolót, számolt be a TMZ.

"Ember... egyik este még a Barclays Centerben bunyózol, életed nagy élményét éled át, másnap meg kivágnak a Fairmont Hotelsből (ez a szállodalánc üzemelteti a Plaza Hotelt), mert a ruhád miatt eszkortnak néznek. Az élet vicces... Jövőre lehet, hogy nem a Plaza Hotelben ünneplem meg a Wrestlemania hétvégét" - írta a kép mellé Green.