Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Vágólapra másolva!
A Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt német válogatott kapusa, Kevin Trapp nehéz szezonon van túl. A hírek szerint ennek az oka pedig a sztárfocista szexőrült szupermodell barátnője, Izabel Goulart.

A 33 éves Trapp nehéz szezont van túl, ráadásul a múlt héten kimaradt Németország ideiglenes Eb-keretéből is, annak ellenére, hogy Julian Nagelsmann négy kapust nevezett meg.

Kevin Trapp, Izabel Goulart
Kevin Trapp képtelen a játékra koncentrálni Izabel Goulart mellett
Fotó: Alain JOCARD / AFP

Közben az Eintacht Frankfurtnál a hírek szerint attól tartanak, hogy a sztárkapusuk formája a szexőrült barátnője miatt egyre rosszabb, a bennfentesek azt állítják, hogy már nem is nagyon vetődik a lövésekért. Trapp jelenleg nem koncentrál teljes mértékben a futballra, a klub úgy véli, szupermodell partnere, Izabel Goulart eltereli a kapus figyelmét – írja a Bildre hivatkozva a Daily Mail.

A német lap szerint a 2022-es frankfurti Európa-liga- diadalban kulcsszerepet játszó Trappot 

az edzés során azzal vádolták, hogy már nem is ugrott minden közeli lövés után. 

Trapp és Goulart 2018 óta eljegyezték egymást, de még nem kötötték össze az életüket.

Kapcsolatuk elején -  amikor Trapp még a PSG-ben játszott - Goulart beszélt is a szexuális életükről.

„Kevin és én sokat szeretkezünk – hetente négyszer vagy ötször”

 – mondta. "De ha egy fontos meccsen veszít a csapata, akkor szépíthetem magam, megcsinálhatom a körmeimet és viselhetem a legszexibb fehérneműmet, akkor sem lesz szex."

A Frankfurtnál úgy gondolja, hogy Goulart az utóbbi időben egyre nagyobb hatást gyakorol Trappra, ami a pályán nyújtott teljesítmények visszaeséséhez vezetett. Emiatt Trapp helye a veszélyben van a következő szezon előtt a frankfurti csapatban, annak ellenére, hogy 2026-ig élő szerződése van.

Lehet, hogy Trapp a kapuban nem teljesít mostanában jó, de szerdán egy szezon utáni barátságos mérkőzésen 

mezőnyjátékosként meglepően teljesített. Csereként lépett pályára a helyi amatőr VfL Germania 1894 ellen, és kétszer is betalált a 13-1-re megnyert meccsen.

Nagyon valószínű azonban, hogy ez egyszeri alkalom volt, és a Frankfurtnál inkább abban reménykednek, hogy újra a kapuban találja meg a legjobb formáját, különben a klubnál töltött napjai meg vannak számlálva.

Trapp kilenc alkalommal szerepelt a német válogatottban, legutóbb novemberben, az Ausztria elleni barátságos vereség alkalmával lépett pályára, de azóta nem kapott meghívót és nem szerepel majd a 2024-es németországi Eb-n sem. Trapp ebben szezonban 32 bajnoki meccsen 48 gólt kapott a Frankfurtban.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről