Vágólapra másolva!
Egy iráni lap cenzúrázta Cristiano Ronaldo barátnőjéről, Georgina Rodríguezről készült képet.

Cristiano Ronaldo a hónap elején ünnepelte 39. születésnapját, amiről egy családi képet is megosztott a közösségi oldalán. A portugál klasszis párja egy testre simuló fekete ruhában szerepelt a fotón, ám egy iráni lap fotóshoppal lekerekítette a világhírű modell fenekét, hogy teljesen laposnak tűnjön, mivel világ egyik legautokratikusabb országában Rodriguez gömbölyű hátsója nem felelt meg a muszlim szokásoknak.

"Georgina nagyon mérges lesz, ha meglátja. Keményen dolgozik a testéért, és nagyon büszke a vonalaira. Mindez csak azt mutatja, hogy a nőkről alkotott nézet a világ bizonyos részein eltorzult. Ez már a legalja" – fogalmazott egy modellhez közelálló forrás a The Sun-nak.

A 30 éves modell szívesen mutogatja tökéletes testét a közösségi médiában. Bár amióta Ronaldóval Szaúd-Arábiába költözött, a muszlim szokásokat követi, így rendszeresen takarja a nőiességét.

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez
Ronaldo és párja, Georgina Rodriguez
Fotó: Instagram

Omid Djalili brit-iráni színész is kommentálta az ügyet, véleménye szerint ez tipikus példája annak, ahogy Iránban kezelik a nőket.

"Annyira sokat mondó ez a kép, hogy mennyire csekély tiszteletet tanúsítanak a nők iránt azzal, hogy nyilvánosan elcsúfítják őket”.