Vágólapra másolva!
A Palóc versenysorozat utolsó állomásán is várják az amatőr indulókat a szervezők. A debütálok ez alkalommal egy barátságos duatlonversenyen bizonyíthatnak.

Az úgynevezett "cross training"-eket, vagyis keresztedzéseket azoknak találták ki, akik nem elégszenek meg egyfajta sporttal. Ilyen keresztedzés a duatlon is, mely két, önmagában is létező sportág ötvözete, mégis három részből áll. Sorrendben: futásból, kerékpározásból és újabb futásból. A legközelebbi alkalom, amikor amatőrök is próbára tehetik magukat ebben sportban, szeptember 22-én Cserhátsurányban lesz, ahol külön indítanak futamot a debütálóknak is.

Triatlon-hétvége Palócföldön/sport/x-mag/20020716triatlonhetvege.htmlTerepduatlon a Palóc próbák körversenysorozatán20020521terepduatlon.html

A Nógrád megyei kéttusa az idei Palóc próbák körversenysorozat utolsó állomása. A versenyen 2-6-1 (debütálók és serdülők), 4-16-2 (ifi, junior, felnőtt, szenior), illetve 1-4-0,5 (újonc, gyermek) kilométeres távokon lehet nevezni. A versenyzők a cserhátsurányi faluközpontból rajtolnak, s a részvételi díjat is itt lehet majd befizetni. A távoktól függően a duatlonisták 200, 300, illetve 400 forintot hagynak a kasszánál. Jelentkezni Révész Lászlónál lehet a (06-20) 970-3668-as telefonszámon, de bővebb információ olvasható a www.vitalitas-se.hu honlapon.