Vágólapra másolva!
Krajcsák Márk a második helyen végzett a fallabdázók Salzburg Open elnevezésű nemzetközi versenyén, s a magyar játékos az utóbbi időben elért eredményeinek köszönhetően szabadkártyát kapott az idei duisburgi Világjátékokra.

Krajcsák a 2600 euró összdíjazású ausztriai tornán többek között osztrák és szlovén ellenfelét legyőzve jutott a döntőbe, ahol kikapott a dél-afrikai Adrian Hansentől. Török András a 8., Fülöp Sándor a 9., Szabóky Márton pedig a 16. helyen végzett. Szerdától egy 8500 eurós svájci versenyen szerepel majd a négy versenyző.

Az Eb-ötödik Krajcsák az utóbbi időben nyújtott remeklésének köszönhetően megkapta a júliusi Világjátékok egyik szabadkártyáját, ami azért nagy szó, mert a szervezők mindössze két "wild cardot" osztanak ki a nem olimpiai sportágak legnagyobb seregszemléjére! A Világjátékok szervezőbizottsága levélben értesítette a magyar szövetséget döntéséről, így Krajcsák pályára léphet a világ 16 legjobb játékosa között.

Salzburg Squash Open 2005, eredmények:

nyolcaddöntő: Krajcsák Márk-Jakob Dirnberger (osztrák) 3:0 Török András-Andy Holland (angol) 3:1 Fülöp Sándor-Adrian Hansen (dél-afrikai) 0:3 Szabóky Márton-Aqeel Rehmann (osztrák) 0:3

negyeddöntő: Török-Stefan Leifels (német) 1:3 Krajcsák-Klemen Gutman (szlovén) 3:0

elődöntő: Krajcsák-Andreas Fuchs (osztrák) 3:0

döntő: Krajcsák-Adrian Hanssen 0:3