Vágólapra másolva!
A Magyar Jet-Ski Szövetség a nemzeti-bajnokság III. versenyét 2006. július 1-2-án Szigetszentmiklóson, a Jet Line Waterworld Jet-Ski Arénában rendezte meg.

A magyar bajnokság Formula 1, "királykategóriáját" a kategória eddig első helyén álló, Európa-bajnok Vass László nyerte Farkas Tamás és Tóth Tibor előtt.

Formula 2 kategóriában Vass László ismét diadalmaskodott a 17 éves Nyőgéri Csanád és Tóth Attila előtt.

A Formula 3 kategória 20 perces offshore versenyét a dakari kamionos menő, Szobi Balázs nyerte, az idei Európa-bajnokság két kategóriájában is 5. helyén álló Bíró Péter és a 13 éves osztrák Manuel Nöbauer előtt.

Ski Stock kategóriában Manuel Nöbauer győzedelmeskedett Bíró Péter és Zana Tamás előtt.

Ski Superstock kategóriában nagy küzdelemben, Szobi Balázs nyert Pelei Sándor és Bíró Péter előtt.

Runabout Stock kategóriában az ifjú tehetség, Nyőgéri Csanád lépett a dobogó legmagasabb fokára, leszorítva Vass Lászlót és a tavaly még amatőrben versenyző Heller Krisztiánt.

A Runabout Superstock kategóriában a jelenleg két kategóriában is az Európa-bajnokság első, a világbajnokság harmadik helyén álló Vágott András futott be elsőként, Vass László és Kaposvári József előtt.

A Free-style kategóriában ismételten Pelei Sándor vihette el a győztesnek járó kupát.

A Magyar Jet-Ski Szövetség a nemzeti bajnokság IV. versenyét, az Adria-kupát 2006. július 29-30-án, Szolnokon, a Tiszán rendezi meg.