Vágólapra másolva!
Tragikus módon meghalt egy motorversenyző, a 21 éves Troy Beinlich, aki szombaton vett részt a Racefoxxx 1000 km-es versenyen, a híres németországi Hockenheimring pályán.

A fiatal motoros nem tudott beérni a célba, miután leesett a motorjáról, két másik versenyző pedig nem tudta elkerülni a vele való ütközést. A Bors azt írja, hogy a 271 körös versenyt azonnal lefújták, és a rendőrséggel és a mentőszolgálattal együtt azonnal bevetettek egy mentőhelikoptert, Troy Beinlich azonban a helyszínen meghalt. A történteket kivizsgálják, a mannheimi közlekedési szolgálat egy szakértővel együtt rekonstruálja a tragédiát, hogy megállapítsa az okokat.

„Sajnos a verseny során súlyos baleset történt. A mentőszolgálat és a pálya biztonsági személyzetének minden erőfeszítése ellenére túl későn érkezett a segítség versenyzőtársunkhoz” – idézi a Daily Mail a verseny szervezőinek hivatalos közleményét. „Megdöbbentünk és végtelenül szomorúak vagyunk, hogy sportunk megmutatta csúnya oldalát. A családok és a barátok iránti tiszteletből jelenleg nem tudunk és nem is akarunk további részleteket közölni. Kérjük, értsék meg, és adjanak időt és teret a családtagoknak a gyászra. Szeretnénk kifejezni legmélyebb részvétünket a családnak és a barátoknak.”