Megsérült a kisfiú a lelátón, az NFL-sztár odarohant vigasztalni - videó

St Louis Blues v Dallas Stars - Game Three GettyImageRank2
DALLAS, TEXAS - APRIL 29: Mats Zuccarello #36 of the Dallas Stars skates for the puck against the St. Louis Blues during the second period of Game Three of the Western Conference Second Round of the 2019 NHL Stanley Cup Playoffs at American Airlines Center on April 29, 2019 in Dallas, Texas. Ronald Martinez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A vendég St. Louis Blues hétfőn legyőzte a Dallas Stars csapatát, és ezzel visszavette a vezetést az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) rájátszásában zajló párharcban.

A vendégcsapat az 52. percben 2-1-re vezetett, ekkor viszont rövid időre megállt a játék. Egy kipattanó korong eltalált egy kisfiút. Akivel már történt hasonló, az tudja, mennyire fáj. Persze nem mindig terem ott a semmiből egy sztársportoló, hogy megvigasztalja az embert, a srác mellett viszont megjelent a Dallas Cowboys NFL-csapat futója, Ezekiel Elliott, aki néhány közös fotóval és egy pacsival igyekezett csillapítani a fájdalmat.

Azonban egyikük sem távozhatott elégedetten a meccsről, mert ugyan a Stars kétszer is tudott egyenlíteni a maradék időben, Patrick Maroon 98 másodperccel a vége előtt megszerezte a győztes gólt a Bluesnak, amely ezzel visszavette a pályaelőnyt, és 2-1-re vezet összesítésben.

Eredmény, főcsoport-elődöntő 3. mérkőzés:

Nyugati főcsoport:
Dallas Stars-St. Louis Blues 3-4
Az állás: 2-1 a St. Louis javára.
A párharc az egyik csapat negyedik győzelméig tart.