Először az ellenfelet, majd a mikrofont zúzta szét a szerb óriás - videó

Denver Nuggets v Portland Trail Blazers - Game Four GettyImageRank3 BASKETBALL
PORTLAND, OREGON - MAY 05: Jamal Murray #27 speaks with teammate Nikola Jokic #15 of the Denver Nuggets during the second half of game four of the Western Conference Semifinals against the Portland Trail Blazers at Moda Center on May 05, 2019 in Portland, Oregon. The Nuggets won 116-112. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Steve Dykes/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Toronto Raptors és a Denver Nuggets is vendégként játszva győzött vasárnap, amivel mindkét csapat kiegyenlítette párharcát négy mérkőzés után az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) főcsoport-elődöntőiben.

Philadelphiában a meccs legjobbja ezúttal (is) a torontói Kawhi Leonard volt, aki támadásban szinte képtelen volt hibázni, védekezésben pedig a tőle megszokott elit szintet hozta. Egy perccel a vége előtt egy irgalmatlan nehéz triplával döntötte el a mérkőzést, végül 39 pontnál és 14 lepattanónál állt meg.

A Denver is kulcsmeccset nyert meg a legutóbbi maratoni vereség után, Jamal Murray 34 pontot szórt, Nikola Jokics 21 pontos, 12 lepattanós, 11 gólpasszos tripladuplát szállított - már a negyediket a rájátszásban.

Nemcsak a Portland védelmét zúzta porrá, hanem a sajtótájékoztató végén a mikrofont is. Érdemes megnézni az arckifejezését, miután a szerkezet a kezében maradt.

Eredmények, főcsoport-elődöntők:
Keleti főcsoport:
Philadelphia 76ers-Toronto Raptors 96-101
Az állás: 2-2
Nyugati főcsoport:
Portland Trail Blazers-Denver Nuggets 112-116
Az állás: 2-2
A párharcok az egyik csapat negyedik győzelméig tartanak.