Vágólapra másolva!
Már 13-0-ra, illetve 23-13-ra is vezetett a Detroit Lions a Green Bay Packers otthonában az NFL 6. játékhetének utolsó mérkőzésén, mégsem tudott nyerni. A Packers a 35 éves Mason Crosby mezőnygóljával az utolsó pillanatban fordított, és győzött 23-22-re.

Bár mind Matthew Staffordnak, mind Aaron Rodgersnek meggyűlt a baja az ellenfél védekezésével, a két rutinos irányító egyaránt 200 yard felett passzolt. Amikor úgy nézett ki, hogy a Stafford-vezette Lions végig kézben tartja a mérkőzést, jött a mérkőzés hajrája, és egy közel hét perces támadósorozat végén a Packers berúgta a mezőnygólt, és megfordította a mérkőzést.

Mason Crosby (2-es mezben) mezőnygóljával fordított a Packers csoportriválisa ellen Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dylan Buell

23-22-es győzelmével a Packers hatodik meccsén megszerezte ötödik győzelmét, mellyel továbbra is az NFL északi csoportjának az élén áll. A csoport erősségét jelzi, hogy a Packers mellett a Minnesota Vikings (4-2), a Chicago Bears (3-2), és a Detroit Lions (2-2-1) sem áll negatív mérleggel.

Amerikai futball, NFL, a 7. játékhét hétfő esti mérkőzésén:

Green Bay Packers - Detroit Lions 23-22