Öt másodperccel a vége előtt fordított a Los Angeles Clippers az NBA-ben

Paul George
INDIANAPOLIS, INDIANA - APRIL 13: Paul George #13 of the Los Angeles Clippers celebrates after a basket against the Indiana Pacers at Bankers Life Fieldhouse on April 13, 2021 in Indianapolis, Indiana. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Andy Lyons/Getty Images/AFP (Photo by ANDY LYONS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Los Angeles Clippers egy ponttal győzött a Portland Trail Blazers vendégeként az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) keddi rangadóján.

A kiélezett meccset Paul George 4.8 másodperccel a vége előtt értékesített büntetői döntötték el. A Clippers olimpiai bajnoka 33 pontot dobott, és az utóbbi hét mérkőzésén hatodszor ért el legalább 32 pontot.

Paul George nagyszerű formában van Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Andy Lyons

Sacramentóban a kaliforniai enyhítések nyomán először engedtek be nézőket a szezonban, és a Golden 1 Centerben mintegy 1600 járványügyi dolgozó látta, amint a kedvencek kikapnak a sereghajtó Minnesotától. A Timberwolves kilenc triplát szórt a nyitónegyedben, és összesen 18-ig jutott. A pontgazdag találkozón már a félidőben 74-74 volt az állás.

A keleti második Brooklyn főként Kyrie Irving 32 pontjával nyert New Orleansben, melyek közül nyolcat az utolsó percben dobott. A sztárjai közül a sérült Kevin Durantet és James Hardent is nélkülöző Nets remekül ellensúlyozta a hazaiaknál a palánkszaggató zsákolásokat bemutató Zion Williamson 33 pontos erődemonstrációját.

Kosárlabda, NBA, a keddi játéknap eredményei:
Atlanta Hawks-Orlando Magic 112-96
New York Knicks-Charlotte Hornets 109-97
Portland Trail Blazers-Los Angeles Clippers 112-113
Sacramento Kings-Minnesota Timberwolves 120-134
New Orleans Pelicans-Brooklyn Nets 129-134