Betört volt barátnője lakásába az NFL-játékos, majd meg akarta erőszakolni

Indianapolis Colts Training Camp GettyImageRank2 nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
WESTFIELD, INDIANA - JULY 30: Darius Anderson #40 of the Indianapolis Colts runs a drill during the Indianapolis Colts Training Camp at Grand Park on July 30, 2021 in Westfield, Indiana. Justin Casterline/Getty Images/AFP (Photo by Justin Casterline / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Letartóztatták a profi amerikaifutball-ligában szereplő (NFL) Houston Texans játékosát, Darius Andersont, akit nemi erőszakkal és betöréssel vádolnak.

Aaron Wilson, a Pro Football Network riportere számolt be róla, hogy múlt pénteken letartóztatták a Houston Texans irányítóját, majd óvadék ellenében szinte azonnal szabadlábra helyezték. A Harris megyei bíróság nyilvántartása szerint szerdára tűzték ki a tárgyalását.

Az üggyel kapcsolatos jegyzőkönyv szerint a 24 éves sportoló betört a volt barátnője lakásába és meg akarta erőszakolni a nőt. Nemi erőszak végül nem történt, mivel az áldozat a fürdőszobába menekült és hívta a rendőrséget, Anderson pedig ekkor megijedt és elmenekült a helyszínről.

A houstoni ABC13 beszámolója szerint Anderson tagadta az ellene felhozott vádakat, de a volt barátnője viszont távolságtartási végzést kért. A Houston Texans közleményben reagált a nemi erőszak vádjára.

"Tisztában vagyunk a Darius Andersont érintő vádakkal. Egyelőre információkat gyűjtünk az üggyel kapcsolatban, jelenleg nincs hozzáfűznivalónk."