Vágólapra másolva!
Az NFL-ben szereplő Buffalo Bills csapata kirúgta az egyik játékosát, Matt Araizát, mivel a 22 éves amerikaifocista két társával együtt megerőszakolt egy 17 éves egyetemista lányt.

A Buffalo Bills áprilisban draftolt 22 éves játékosának, Matt Araizának máris befuccsolt az NFL-karrierje - derült ki a TMZ oldaláról. A 22 éves rúgójátékost (punter) azzal vádolják,

hogy tavaly két társával együtt leitatott és megerőszakolt egy 17 éves egyetemista lányt.

A lány azt állította, hogy már kissé ittasan érkezett meg abba a buliba, ahol a fiatal NFL-sztárjátékos a barátaival szórakozott.

Araiza remek rúgójátékos Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Tom Hauck

Araiza egyből a kezébe nyomott egy pohár italt, amiben különöző bódító szerek lehettek. Később elmentek a buli helyszínéről, majd a játékos a házába vitte az elkábult lányt.

Araiza az ágyra dobta a fiatal nőt, majd két volt egyetemi csapattársával, Nowlin "Pa'a" Ewalikóval és Zavier Leonarddal megerőszakolták a nőt.

A lány úgy emlékezett, hogy az egész dolog körülbelül másfél óráig tartott.

Az aktus végén véres ruhában, sírva botorkált ki a sztár házából.

A játékos tagadta a vádakat. A Buffalo Bills még július végén értesült a vádakról. A klub a közleményében elismerte, hogy csak a közelmúltban jutott tudomására az eset. Az NFL nem kívánt nyilatkozni, de miután az állítólagos nemi erőszak még azelőtt történt, hogy Araizát draftolták volna, így rá nem vonatkozna a liga magatartási politikája.

Araiza bajban van Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Michael Hickey

A Buffalo általános menedzsere, Brandon Beane és Sean McDermott vezetőedző elmondták az újságíróknak, hogy az eset túlmutat a sportágon, és Araizának felelősséget kell vállalnia a tetteiért. A klub vezetősége ezek után úgy döntött, hogy szerződést bontanak az NFL egyik legfelkapottabb ifjú tehetségével.