Vágólapra másolva!
Az NFL bejelentette, hogy az LVII. Super Bowl half-time show-jának fellépője a kilencszeres Grammy-díjas barbadosi énekesnő, Rihanna lesz.

Az NFL vasárnap a Twitter-oldalán megosztott egy képet, amin Rihanna a kezében tartja a döntő hivatalos labdáját, ezzel véget vetve a találgatásoknak, hogy ki lesz a februári Super Bowl sztárfellépője.

Az idén februárban megrendezett 2022-es Super Bowl LVI félidős show-t több mint 120 millióan nézték, amelyben Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem és Kendrick Lamar is fellépett.

A Super Bowl LVII-t február 12-én, vasárnap játsszák az arizonai Glendale városában.

Az NFL nem rég azt is bejelentette, hogy több évre szóló megállapodást kötött az Apple-lel, aminek értelmében az Apple Music lesz a Super Bowl félidei show-jának szponzora.

- mondta Nana-Yaw Asamoah, az NFL partnerstratégiáért felelős alelnöke.

Rihanna lép fel a 2023-as Super Bowl félidei show-jában Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A 34 éves Rihanna nyolc stúdióalbumot adott ki pályafutása során, összesen kilenc Grammy-díjat és 13 American Music Awards-díjat nyert. A barbadosi énekesnő egyébként 2018-ban már egyszer visszautasította a félidei fellépést, mert nem értett egyet az NFL álláspontjával a Kaepernick-ügyben. Kaepernick 2016-ban lett világhírű azzal, hogy mérkőzés előtt nem állt fel az amerikai himnusz alatt, ezzel tiltakozva a színesbőrűeket érő incidensek és attrocitások miatt.