Vágólapra másolva!
A Los Angeles Lakers szezonbeli harmadik mérkőzését is elveszítette. A csapat sztárja, LeBron James a második negyedben talán élete legrosszabb dobását engedte el a Portland Trail Blazers elleni meccsen.

Szoros mérkőzést vívtak a csapatok, ugyan a Portland kezdett jobban és nyolc ponttal megnyerte az első negyedet, illetve héttel vezetett a nagyszünetben, de a fordulás után ritmust váltott a Lakers és a harmadik játékrész során fordított - majd nyolc ponttal meg is lógott és közel került a győzelemhez. A záró negyedben folyamatosan elöl tudtak maradni a hazaiak, és nem egészen két perccel a vége előtt is vezettek még 102-95-re, de a hátralévő időben összeomlott a los angelesi csapat.

James rontott Forrás: --Youtube

LeBron James 31 ponttal, 8 lepattanóval, 8 gólpasszal, 2-2 labdaszerzéssel és blokkal zárt, de a végjátékban többször is hibázott. A meccs egyik legrosszabb dobását is a klasszis bedobó produkálta a második negyedben:

a világ egyik legjobb játékosának tartott James a pálya közepén lévő logótól akart bedobni egy hárompontost, de a labda méterekkel a gyűrű előtt ért földet.

Bár a Lakers sztárja nem számít rossz dobónak, azért erre a homályra ő sem lehetett túl büszke. Ráadásul még a csapata is vereséget szenvedett, és 0-3-al állnak eddig a Nyugati Főcsoportban.