Az NFL-szurkolók libabőrös hangulatot csináltak a Bayern München stadionjában - videó

Amfoot Horizontal
The US and German flag are seen ahead of the NFL match between Tampa Bay Buccaneers and Seattle Seahawks in front of the Allianz Arena in Munich, Germany, on November 13, 2022. (Photo by Christof STACHE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Bayern München stadionja, az Allianz Aréna adott otthont a Tampa Bay Buccaneers - Seattle Seahawks NFL-meccsnek. A stadionban összegyűlt több tízezer szurkoló fantasztikus hangulatot csinált, mikor elénekelte a Take Me Home, Country Roads című világslágert.

Elképesztő hangulatban játszották le a liga történetének első, Németországban rendezett alapszakasz-mérkőzését a müncheni Allianz Arenában. A 10. forduló mérkőzésén vasárnap a két éve Super Bowl-győztes, a 45 éves sztárirányítót, Tom Bradyt is felvonultató Tampa Bay Buccaneers „fogadta" a Seattle Seahawks csapatát. Már négy órával a kezdőrúgás előtt is NFL-rajongók tízezrei hömpölyögtek a máskor a Bayern München otthonául szolgáló stadiont körülölelő téren, amelyben minden NFL-csapat szimpatizánsait fel lehetett fedezni - derült ki a Nemzeti Sport oldaláról.

A stadionban a több tízezer szurkoló egy híres dalt is elénekelt közösen.

John Denver - Take me home,country roads című slágere 1971-ben jelent meg. A dal Nyugat-Virginiai Egyetem (West Virginia University) indulója, és minden hazai amerikaifutball-mérkőzés előtt a meccs előtti show része 1972 óta.

A történelmi mérkőzésen végig vezetett a Tampa Bay Buccaneers, amelynek irányítója, Tom Brady nem csupán az első NFL-játékos lett, aki az Egyesült Államokon kívül három országban is pályára lépett, de mindegyikben győzött is.