Egy volt pizzafutár mentette meg LeBron James csapatát a vereségtől az NBA-ben - videó

New Orleans Pelicans v Los Angeles Lakers GettyImageRank1 nba bestof topix Horizontal SPORT BASKETBALL
LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 02: Matt Ryan #37 of the Los Angeles Lakers reacts as he watches his three pointer, to tie the game 111-111 sending it into overtime against the New Orleans Pelicans, with the Lakers bench, during a 120-117 Lakers overtime win at Crypto.com Arena on November 02, 2022 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2022 NBAE Harry How/Getty Images/AFP (Photo by Harry How / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az NBA-ben szereplő Los Angeles Lakers játékosa, Matt Ryan egy hihetetlen dobással harcolta ki csapatának a hosszabbítást a New Orleans Pelicans elleni meccsen, majd a los angelesi csapat meg is nyerte a találkozót.

Elképesztő végjátékkal ért véget a New Orleans Pelicans - Los Angeles Lakers mérkőzés az NBA-ben - derült ki a Bleacher Report oldaláról.

Egy másodperccel a meccs vége előtt a három pontos hátrányban lévő Lakers végezhetett el egy oldalvonali bedobást. Austin Reaves passza után Matt Ryan-hez került a labda, aki a sarokból egy óriási dobással kiegyenlítette az állást.

A kosaras néhány éve még pizzafutárként és egy temetkezési vállalkozásnál dolgozott, most pedig az ő dobásával menekült meg a Lakers.

Lebron James csapata a hosszabbításban megnyerte a meccset, és megszerezte a második győzelmét a bajnokságban.