Vágólapra másolva!
Az NFL-ben szereplő Detroit Lions játékosa, Taylor Decker azzal vádolta meg a világ egyik legnagyobb szállítmányozási cégét, a FedEx-et, hogy elvesztette a gyermekének szánt nagy mennyiségű anyatej szállítmányt, és nem kártalanította őt a veszteségekért.

A 29 éves amerikaifocista, Taylor Decker szerint a FedEx nem akart fizetni neki azok után, hogy egy nagyobb mennyiségű anyatej szálítmányt elvesztett, amit a sztárjátékos a három hónapos kisgyermeke számára szerzett be - derült ki a TMZ oldaláról.

Taylor Decker fel van háborodva Forrás: NurPhoto via AFP/Amy Lemus/NurPhoto/Amy Lemus


- árulta el Taylor Decker, aki a Twitter-oldalán jelezte elégedetlenségét. A sportolónak 114 ezer követője van, és nemsokkal később FedEx jelezte, hogy megpróbálnak megoldást találni az NFL-sztár problémájára. Kérdés, hogy peren kivűl képesek lesznek-e megegyezni a felek.

Decker azt is elmondta, hogy nem könnyű beszerezniük az anyatejet. Ők Arizonából szállították lefagyasztva a tejet. Az NFL-játékos elárulta, hogy Phoenix-ben négy különböző FedEx-bázisra utazott el, hogy utánajárjon a dolognak, azonban sehol nem tudtak neki segíteni.