Egy szál bikiniben pózolt a hóban a tulajdonos lánya, szerencsét hozott a csapatnak - kép

Kansas City Chiefs v Arizona Cardinals GettyImageRank3 nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
GLENDALE, ARIZONA - AUGUST 20: Miss Kansas USA, Gracie Hunt walks on the field before the NFL preseason game between the Kansas City Chiefs and the Arizona Cardinals at State Farm Stadium on August 20, 2021 in Glendale, Arizona. Christian Petersen/Getty Images/AFP (Photo by Christian Petersen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az NFL-ben szereplő Kansas City Chiefs klubtulajdonosának lánya, Gracie Hunt a mínuszokban és a hóban pózolt egy szál bikiniben, ezzel kívánva szerencsét apja csapatának a Jacksonville Jaguars elleni főcsoport-elődöntőre. Nos, azt nem tudni, hogy a 2019-es Super Bowl-győztes csapat tagjai látták-e a korábbi kansasi szépségkirálynő dögös fotóját az Instgaramon, de Patrick Mahomesék 27-20-re nyertek, ezzel pedig bejutottak a konferenciadöntőbe.

A Chiefs elnök Clark Hunt lánya az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga rájátszásnak második fordulója előtt lehűtötte a kedélyeket és meglepte 200 ezres követőtáborát a közösségi médiában egy havas képpel, amin csupán egy piros Kansas City Chiefs logóval ellátott piros bikinit és egy kis kabátot visel. A futballcsapat tulajdonosának lánya 2021-ben megnyerte a Miss Kansas szépségverseny döntőjét, a fotóját elnézve pedig ez nem is lehet véletlen.

A kép szerencséthozott a Chiefsnek, ugyanis egy viszonylag szoros meccsen legyőzte a Jacksonville Jaguarst, annak ellenére is, hogy irányítója, Patrick Mahomes az első félidőben bokasérülést szenvedett.