Gusztustalan módon arcon köpte az ellenfelét a sztárjátékos - videó

New York Rangers v Vancouver Canucks GettyImageRank3 Color Image national hockey league digitally generated image hockey rogers arena full body Horizontal SPORT ICE HOCKEY PROFESSIONAL PUCK
VANCOUVER, BC - NOVEMBER 2: K'Andre Miller #79 of the New York Rangers skates with the puck during NHL action against the Vancouver Canucks on November 2, 2021 at Rogers Arena in Vancouver, British Columbia, Canada. Rich Lam/Getty Images/AFP (Photo by Rich Lam / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
K'Andre Millert azonnal kizárták csapata, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő New York Rangers Los Angeles Kings elleni mérkőzéséről, miután arcon köpte Drew Doughty-t.

A 23 éves sportoló az első harmadban, csapata 1-0-s vezetésénél, egy tömegjelenet során veszítette el a fejét, amiért fegyelmi büntetéssel sújtották, és már nem térhetett vissza a jégre. A meccset végül a Rangers 5-2-re meg tudta nyerni.

Miller az incidens után a közösségi oldalán egy közleményben kért elnézést ellenfelétől, akit már a meccs után is megkeresett bocsánatkérés végett. A játékos ugyanakkor kiállt amellett, hogy véletlen volt a tette, és ilyet szándékosan soha nem tenne.

Miller esetét vizsgálja a szövetség, és a sportoló további büntetéssel szembesülhet. Egy hasonló incidens után 2019-ben Garnet Hathawayt például három meccsre tiltották el, még a Washington Capitals játékosaként.